Pret Seo-Optimizare motoare de cautare/Administrare Website-Magazin Online

SEO - Optimizarea pentru motoarele de cautare a unui website - SEO - Optimizarea pentru motoarele de cautare a unui website -

Servicii Marketing Online
SEO – Optimizare site,
Administrare, Intretinere, Mentenanta Site,
Promovare Online

Firma de Administrare Site Web asigura prosperitatea printr-o buna functionabilitate si updatare la ultimele cerinte tehnologice. Asiguram actualizari constante zilnice, saptamanale sau lunare. Cerintele si Ideile Dvs. vor fi prelucrate si exprimate permanent de catre specialistii nostri.

Promovare Online Google Ads, Facebook, Instagram, TikTok
Analizare-audit SEO: de numarul de cautari pe cuvintele cheie dorite, de concurenta optimizata, creare si configurare etc.
Optimizarile complexe SEO pentru site-uri cu concurenta ridicata dureaza intre 3 luni si un an, cu rezultate garantate pentru optimizare si stabilitate in pozitionare.
Optimizarile SEO pentru site-uri medii, cu o concurenta si numar mediu de cautari pe google, dureaza intre 1 luna si 6 luni.

Avem Pachete cu plata lunara, stil Abonament SEO sau Pachete Standard SEO, cu plata integrala in avans, pentru site-uri cu o concurenta redusa-medie. Preturile pentru Pachetle Standard pleaca de la 1.000 euro pentru 4 cuvinte cheie alese.
Pretul final se stabileste in urma unei analize a site-ului, a domeniului de activitate, a concurentei si in functie de cuvintele cheie alese.
Oferta SEO este una personalizata, pentru fiecare client/firma in parte.


Abonamente SEO, Administrare Website

Abonament SEO Start: 200 euro/luna, minim 8 luni pt 4 cuvinte cheie.

La plata in avans pe 5 luni obtineti GRATUIT Setare/Creare campanie Google Adwords si monitorizarea acesteia o luna.

Abonament SEO Business: 350 euro/luna, minim 6 luni pt 6 cuvinte cheie.

La plata in avans pe 3 luni obtineti GRATUIT Setare/Creare campanie Google Adwords si monitorizarea acesteia o luna.

Abonament lunar Start Administrare/Mentenanta Site: 60 euro/2 ore (orele nu se reporteaza de la o luna la alta). Fiecare ora suplimentara abonamentului este de 30 euro.

Abonament lunar Business Administrare/Mentenanta Site: 120 euro/4 ore (orele nu se reporteaza de la o luna la alta). Fiecare ora suplimentara abonamentului este de 30 euro.

Plata la interventie Editare/Restaurare site/Mentenanta (pentru cei care nu au abonament lunar): 80 euro/2 ore (orele nu se reporteaza). Fiecare ora suplimentara este de 40 euro.

Abonament Administrare cont Google Ads™ de la 100 euro/luna

Abonament creare continut blog/retele de socializare: 60 euro/2 ore (orele nu se reporteaza de la o luna la alta). Fiecare ora suplimentara abonamentului este de 30 euro.

Creare Logo/Sigla 50-150 euro

Creare Banner static pentru website: de la 10 euro

Creare Banner dinamic pentru website (2-5 cadre in format gif): de la 16 euro

Abonament trimitere Newsletter Profesional:

2 trimiteri/luna 140 lei; 4 trimiteri/luna 250 lei; 8 trimiteri/luna 440 lei; 16 trimiteri/luna 800 lei.

Pentru achizitionarea unui Abonament Newsletter Profesional de 16 trimiteri/luna: Mentenanta GRATUITA

Pentru mai multe detalii si relatii suplimentare referitoare la proiectul dumneavoastra, SEO, Adwords, Administrare Website, Creare de continut Blog, Administrare Facebook sau alte retele de socializare, in caz ca acesta nu se regaseste in vreunul din tabele de mai sus, va rugam, sa nu ezitati de a ne CONTACTA! pentru a va oferi o oferta personalizata.